Condicions compra

 1. INTRODUCCIÓ


El present document conté les condicions que regulen la venda dels productes (d’ara endavant, Condicions de compra) presentats en aquesta web per part de la societat Pou Nou, S.L., amb domicili en C/ S’olivar 19, 07714, Maó, Menorca, Espanya amb C.I.F. B-07559974. Aquesta Web, que opera sota el nom de domini www.pounou.com, és gestionada per la precitada societat Pou Nou, S.L. (“Pou Nou”).
Preguem que llegeixis atentament les presents Condicions abans de realitzar una comanda, ja que en fer una comanda a través d’ella, consents quedar vinculat per aquestes Condicions, les Condicions d’ús de la web i la nostra Política de Privacitat i Política d’ús de cookies. Si no estàs d’acord amb totes les Condicions i Polítiques, no has d’usar aquesta pàgina web.
Les presents Condicions de compra podran ser modificades en qualsevol moment, per la qual cosa has de llegir-les abans d’efectuar qualsevol compra a través de la nostra pàgina web. Si desitges realitzar alguna pregunta relacionada amb aquestes Condicions pots posar-te en contacte amb nosaltres enviant un e-mail a pounou@pounou.com o trucant al telèfon (+34) 971369159 (de dilluns a divendres, de 9 h. a 14 h. CET, exceptuant festius nacionals a Espanya i locals.


2. ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS DE COMPRA I DE LA POLÍTICA DE PRIVACITAT


Abans de conducta a la compra, hauràs de confirmar l’acceptació de les presents Condicions marcant la casella “Accepto les condicions de compra i la Política de privacitat”. Així, declares que has llegit i acceptes sense cap reserva les presents Condicions de compra i, especialment, que:


 • 1. Ets major de 16 anys i tens suficient capacitat legal per a celebrar contractes.


  • 2. No podràs realitzar cap comanda especulativa, fals o fraudulent.


  • 3. T’obliga a facilitar-nos de manera certa la teva adreça de correu electrònic, adreça postal i/o altres dades de contacte.


  • 4. Si no ens facilites tota la informació que necessitem, no podrem cursar la teva comanda.

  3. DISPONIBILITAT DEL SERVEI


No es fan enviaments a Apartats Postals, per això és necessari que ens detallis l’adreça completa i exacta de lliurament.


4. VALIDESA DE L’OFERTA I DISPONIBILITAT DELS PRODUCTES


L’oferta dels productes té validesa mentre en la pàgina web www.pounou.com existeixi l’oferta, tret que s’informi sobre un termini determinat, com en el cas de les ofertes promocionals per a dates assenyalades. 

Ens reservem el dret de retirar qualsevol producte d’aquest lloc web en qualsevol moment sense que això suposi l’assumpció de cap mena de responsabilitat per part de Pou Nou.
Encara que farem el possible per a tramitar sempre totes les comandes, pot haver-hi circumstàncies excepcionals que ens obliguin a rebutjar la tramitació d’alguna comanda després d’haver enviat la Confirmació de Comanda, per la qual cosa ens reservem el dret a fer-lo en qualsevol moment. En tot cas, Pou Nou no serà responsable pel fet de retirar qualsevol producte d’aquesta pàgina web, llevar o modificar qualsevol material o contingut de la pàgina web, o per no tramitar una comanda una vegada que t’hàgim enviat la Confirmació de Comanda.


5. COM ES REALITZA LA COMPRA


Veuràs que comprar en www.pounou.com és còmode i fàcil: una vegada seleccionat l’article que desitges comprar, hauràs de prémer sobre el mateix i seleccionar la talla, el color (si fos el cas) i el nombre d’unitats que desitges.
Una vegada seleccionat l’anterior, hauràs de prémer sobre l’opció “Afegir a la cistella” i després sobre l’opció “Anar a la cistella”, per a posteriorment indicar les dades d’enviament i accedir a les opcions de pagament.


6. ACCEPTACIÓ DE LA COMPRA I CONFIRMACIÓ DE LA RECEPCIÓ DE LA COMANDA


L’acceptació de la compra haurà de fer-se a través de l’activació del botó “Finalitzar compra”. A continuació deuràs:
• Emplenar les teves dades personals i d’enviament perquè puguem tramitar la teva comanda.


• Si necessites factura, et demanarem les corresponents dades fiscals.


• Triar el mètode de pagament.


• Una vegada revisat la comanda, acceptar aquestes Condicions de compra i Política de privacitat mitjançant la marcació de la casella corresponent, i després prémer sobre l’opció “Comprar”.
Una vegada acceptada la compra i realitzat el pagament, rebràs un correu electrònic amb un codi d’identificació perquè puguis conèixer l’estat de l’enviament de la teva comanda. No obstant això, tingues en compte que totes les comandes estan subjectes a la disponibilitat del producte o productes sol·licitats, tal com s’indica en el següent apartat, així com al compliment, especialment, de les condicions especificades en la Clàusula 2.


7. PREU I PAGAMENT


7.1 Preus

El preu dels productes serà el que s’estipuli a cada moment en www.pounou.com. Tots els preus s’indiquen en EUROS. Els preus inclosos en la pàgina Web inclouen el 21% corresponent a l’IVA per a Península i Balears, i exclouen les despeses d’enviament especificats en la Clàusula 8. La compra de qualsevol dels productes en www.pounou.com comporta necessàriament l’obligació del pagament d’un preu. Els preus poden canviar en qualsevol moment, però els canvis no afectaran les comandes respecte dels quals ja hàgim enviat una confirmació d’enviament. Tingues en compte que els codis de descompte no seran aplicables en productes rebaixats o en promoció.7.2 Formes de pagament

Totes les compres es poden pagar utilitzant els següents mitjans de pagament:

• a) Targetes: Visa, Visa Electron, Maestro i MasterCard . Et recomanem que abans de realitzar la compra verifiquis (1) la data de validesa de la teva targeta, i (2) el límit permès per a efectuar compres.


• b) PayPal.


• c) c) Transferència bancària: Hauràs de realitzar la transferència al número de compte 2100 0714 7202 0009 1432 de La Caixa (IBAN: ES23 2100 0714 7202 0009 1432, BICCAIXESBBXXX) en el termini màxim de tres (3) dies hàbils a comptar des de l’endemà del dia que fas la comanda indicant el teu número de comanda en el concepte de pagament. Si us plau, envia’ns el comprovant del pagament a la següent adreça de correu electrònic pounou@pounou.com. Una vegada rebem la transferència s’enviarà la teva comanda.


7.3 Seguretat durant el procés de pagament 

Comprova que hagis emplenat correctament tots els camps necessaris. Si tries fer el pagament a través de targeta, el sistema contactarà amb el banc que l’ha emès perquè autoritzis la compra. Una vegada el banc hagi confirmat l’autenticació, s’efectuarà el càrrec en la targeta. Si el teu banc no confirma l’autenticació, la comanda es cancel·larà. En qualsevol cas, se t’informarà del resultat de l’operació mitjançant correu electrònic. En fer un pagament amb targeta confirmes que és de la teva propietat. El pagament mitjançant targeta de crèdit estarà subjecte a comprovacions i autoritzacions per part de l’entitat emissora d’aquesta, per la qual cosa si aquesta entitat no autoritzés el pagament, no podrem tramitar la compra i no ens farem responsables, en conseqüència, de cap retard o falta de lliurament.8. TERMINIS DE LLIURAMENT I DESPESES D’ENVIAMENT


Tots els nostres lliuraments es realitzen a través d’un servei de missatgeria. Sense perjudici del que s’estableix en la Clàusula 6 pel que fa a la disponibilitat d’estoc, el lliurament es farà, amb caràcter general, en el termini de tres (3) dies laborables a comptar des de l’endemà del dia que fas la comanda. Aquest termini pot variar en funció de les circumstàncies concretes de cada comanda, tals com la disponibilitat del producte triat o la zona d’enviament. Així mateix, en circumstàncies excepcionals aquest termini podria veure’s alterat per incidències extraordinàries en el servei de transport o per dificultats en el lliurament de la mercaderia. 
Els lliuraments es realitzen de dilluns a divendres. No es prepararan comandes ni es realitzaran lliures dies dissabte, diumenge ni els dies festius.
Enviament gratuït a partir de 50€ en Península i Balears. Preu dels ports per enviaments a Península i Balears (excepte Canàries, Ceuta i Melilla): 7,80 € IVA INCLÒS. Preu dels ports per enviaments a Canàries, Ceuta i Melilla: 12,40 € IVA INCLÒS
Recorda que no es fan enviaments a Apartats Postals, sent imprescindible que ens detallis l’adreça exacta i completa de lliurament. Si has comprat fora d’Espanya, el temps de lliurament dependrà del país des del qual hagis fet la compra.

 

Enviaments Internacionals

Enviem a tot el món amb United Parcel Service (UPS) i FedEx.
Enviament gratuït a partir de 100€ per a països de la Unió Europea. Per a saber el cost dels ports en enviaments Internacionals, selecciona el país de destinació en el moment de fer la comanda en la “Cistella de la Compra”.

 1. LLENGUA O LLENGÜES EN LES QUALS POT FORMALITZAR-SE EL CONTRACTE


El contracte pot ser formalitzat en espanyol, anglès o català.10. ATENCIÓ AL CLIENT


Perquè la teva experiència de compra sigui sempre còmoda, en cas de dubte pots posar-te en contacte amb nosaltres enviant un e-mail a pounou@pounou.com o trucant al telèfon (+34) 971369159 (de dilluns a divendres, de 9 h. a 14 h. CET, exceptuant festius nacionals a Espanya i locals.11. POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I CANVIS

Si volguessis retornar o canviar un article comprat en alguna botiga física, si us plau fes-ho en la mateixa botiga on el vas comprar.
Les compres online només podran ser retornades per correu a la nostra oficina central.

11.1 Devolucions (Dret de desistiment)

Pou Nou preveu la possibilitat que puguis anul·lar la teva comanda sense cap cost, sempre que ens comuniquis l’anul·lació abans que la comanda hagi estat posat a la disposició del transportista per al seu enviament. En cas contrari hauràs d’esperar a rebre la comanda per a tramitar la seva devolució.

DEVOLUCIÓ A DOMICILI

Tens 30 dies des de la data de la compra per canviar articles o realitzar la devolució de la teva comanda.

Espanya: Pots sol·licitar la devolució a través del nostre email o per telèfon (Illes Canàries no incloses)  

Recorda que les despeses d’enviament seran descomptats del reemborsament.

Cost de la devolució 3.95 €

Fora d’Espanya: Les despeses de transport originades per la devolució corren pel teu compte.

 1 – SOL·LICITA LA RECOLLIDA

Pots fer-ho per email a  pounou@pounou.com o per telèfon 971369159.

2- PREPARA LA TEVA DEVOLUCIÓ

Empaqueta els articles que vols retornar en el seu embalatge original.

Recorda que han d’estar en perfecte estat i conservar totes les etiquetes.

3- LLIURAMENT AL TRANSPORTISTA

L’empresa de transport es posarà en contacte. Lliura el paquet tancat i no oblidis d’adjuntar la fulla de la comanda.

4- REEMBORSAMENT

La devolució es processarà en el mateix mètode de pagament utilitzat en la compra en un termini de 14 dies laborables. Les despeses de transport originades per la devolució seran descomptades del reemborsament.

 

DEVOLUCIÓ PER CORREU

També pots realitzar la devolució per correu o missatgeria. Marca els articles que vols retornar en la factura de compra i empaqueta’ls en el seu embalatge original.

Indica el remitent i l’adreça de lliurament en una zona visible del paquet i envia’l a:

POU NOU, C/S’olivar 19, 07714, Menorca, Espanya

Et recomanem enviar la teva devolució per correu certificat o amb justificant de recepció. Rebràs el reemborsament en un termini màxim de 10-14 dies laborables. El cost del transport originat per la devolució corre pel teu compte.

 

CANVIS

Per realitzar un canvi has de fer una devolució i realitzar una nova compra online.11.2 A més, t’agrairem que tinguis en compte el següent:


• Assegura’t que els articles estiguin en les mateixes condicions en què els has rebut. No es farà cap reemborsament si el producte ha estat usat més enllà de la mera obertura d’aquest, de productes que no estiguin en les mateixes condicions en les quals es van lliurar o que hagin sofert algun mal. Si us plau, retorna l’article usant o incloent tots els seus embalatges originals i altres documents que si escau l’acompanyin. En tot cas, hauràs de lliurar juntament amb el producte a retornar la factura que hagis rebut quan vas realitzar la compra.

• Hauràs de retornar en un mateix enviament tots els articles que hagis adquirit en una mateixa comanda que vulguis retornar.

• En el cas que se t’hagués lliurat un obsequi juntament amb el producte que desitgis retornar, aquest també haurà de ser retornat en les mateixes condicions. Cas contrari, es carregarà en compte de l’import a reemborsar, l’import corresponent al valor de l’obsequi.

• No podem oferir-te un canvi de producte.

• No s’acceptaran devolucions realitzades a ports deguts.

• No s’acceptaran devolucions realitzades per procediments diferents a l’aquí descrit.

• Només s’efectuaran reemborsaments d’aquells productes que hagin estat retornats seguint la nostra política de devolucions.

• Només tramitarem les devolucions de productes adquirits al web  www.pounou.com12. MODIFICACIÓ DE LES DADES I BAIXA

En realitzar una comanda, i abans de confirmar-lo, podràs modificar les teves dades personals en qualsevol moment. Una vegada hagis confirmat la comanda, podràs modificar les dades proporcionades per a aquesta comanda contactant amb el nostre Servei d’Atenció al Client enviant un e-mail a pounou@pounou.com o telefonant al número (+34) 971369159 dins de l’horari d’atenció al client (de dilluns a divendres, de 9 h. a 14 h. CET, exceptuant festius nacionals a Espanya i locals.
Et recordem que podràs exercir en qualsevol moment els drets d’accés a les teves dades, rectificació, cancel·lació i/o oposició a través del teu propi compte de Client o enviant un e-mail a pounou@pounou.com.


13. SEGURETAT

Pou Nou garanteix la privacitat de les dades que ens proporcionis mitjançant l’aplicació del protocol SSL.
El navegador indica de forma gràfica que un es troba en una zona segura. Addicionalment, podràs comprovar que estàs en una zona segura verificant que l’adreça del navegador comença amb https (en lloc d’http).14. LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ COMPETENT

Les presents Condicions de Compra es regiran en tots i cadascun dels seus extrems per la llei espanyola. Sense perjudici dels drets que poguessin assistir-li en la seva condició de consumidor o usuari, tota controvèrsia derivada de qüestions referents al Lloc web, renúncies expressament a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li, sotmetent-se a la jurisdicció i competència exclusiva dels Jutges i Tribunals.

En cas de conflicte el consumidor tindrà l’opció de recórrer a la plataforma europea de resolució de litigis online disponible en https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show. 
Si alguna de les presents condicions o alguna disposició fossin considerades invàlides, il·legals o inexecutables en alguna mesura per l’autoritat competent, se separaran de les restants condicions i disposicions que continuaran sent vàlides en la mesura en què així ho permeti la llei.