Emma McGowan

Emma McGowan

Breu biografia

Sóc artista a temps complet i mare de dues filles petites, que viu i treballa a la costa anglesa. Vaig néixer a Londres i vaig estudiar Història de l’art a Edimburg abans de traslladar-me a Brighton on ara puc trobar-me cada dia al meu petit estudi amb jardí realitzant projectes per a targetes de felicitació, tèxtils, papereria, diaris i revistes. Em semblen inspirador els mercats i galeries d’art, les revistes de moda i interiors, i per descomptat, la natura. Tota la meva obra està dibuixada a mà, impresa o pintada, i crec amb la col·laboració creativa amb els meus clients per desenvolupar l’obra perfecta per als seus productes.

Membre de:
Brighton Illustrators Group
Quatre racons Art Collective

Exposicions:
Exposició de papereria nacional, NYC, 2017, 2018 i 2019
Brighton Artists Open Houses 2018
Surtex, NYC, 2016 i 2017
Quilt Market, Houston, 2016

Galeria

  • Emma McGowan
  • Emma McGowan
  • Emma McGowan
  • Emma McGowan
  • Emma McGowan
  • Emma McGowan
  • Emma McGowan
  • Emma McGowan