Roser Aguilera

Roser Aguilera

Breu biografia

Vaig nèixer a Ciutadella de Menorca el 25 de Gener de l’any 1998. Vaig estudiar primerament el batxillerat d’arts plàstiques a l’Escola d’Art de Menorca per, després, endinsar-me en el món de la il·lustració cursant un Grau Superior d’aquesta disciplina.

A part d’això, sempre m’ha agradat pintar i, a més, durant els dos anys de batxillerat, també vaig asistir a classes de pintura amb Veronica Arellano.

He pogut participar en dues exposicions col·lectives a Ferreries i aquest passat estiu del 2018 vaig ser la guanyadora del primer concurs de cartells del Festival de Música d’estiu de les Joventuts Musicals de Ciutadella.

Actualment, segueixo formant-me artísticament amb diferents disciplines.

Galeria

  • Roser Aguilera
  • Roser Aguilera
  • Roser Aguilera
  • Roser Aguilera
  • Roser Aguilera
  • Roser Aguilera