Xavier Rodés

Xavier Rodés

Breu biografia

“…dibuix lliure. A l’escola ho anunciava la professora quan no hi havia una tasca definida per fer, o no volia saturar els nostres cervellets infantils amb dictats, redaccions o sumes. Dibuix lliure. Era el que més m’agradava de l’escola i de molt. Així que vaig decidir consagrar la meva vida a aquest concepte: el dibuix lliure permanent.

I així vaig pasar per les escoles Elissava i Eina, en les quals em vaig lincenciar en matèria de l’Art. Després van començar les exposicions de pintura i allò que es coneix com a professió. Durant els darrers 20 anys he portat la meva obra a un munt de galeries en tot Catalunya, Espanya, França, Suissa, etc. També he exposat a Estats Units i a Argentina. La meva pintura és figurativa i s’inclina cap al gènere del paisatge, però faig de tot. Podeu veure una mostra a la Sala Parés de Barcelona i a la galería Ansorena de Madrid principalment. La col·laboració amb Pou Nou neix de la voluntat de profunditzar en l’il·lustració, compartint amb el públic una vessant més lúdica, cercana i informal de la meva obra. “

Galeria

  • Xavier Rodés
  • Xavier Rodés